Известие

Collapse
No announcement yet.

Скъсан въздуховод, jtd!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от A.Arabadzhiev Покажи съобщение
    Да ако може да направиш клип как е закъчено от къде до къде маркучлетата няма да имаш равен.... или поне по подробни снимки може и на Лично съобщение да ми пишеш... Зарибен съм отвсякаде..
    днес напарвих клипчета кажете само някои саит за качвне че прикачи.ком немога да ги кача че са доста големички
    156 SW 1.9JTD 110ph

Comment

Първоначално публикувано от sole_moe Покажи съобщение
      днес напарвих клипчета кажете само някои саит за качвне че прикачи.ком немога да ги кача че са доста големички
      Я ме намери в Скаип по добре да ми ги пратиш там luxeon12
      Alfa 147 1.9JTD 16v 140hp

Comment

Първоначално публикувано от sole_moe Покажи съобщение
        днес напарвих клипчета
        http://www.vbox7.com/play:fe060a4c5d
        http://www.vbox7.com/play:230a5e88ea
        156 SW 1.9JTD 110ph

Comment

В италианският ибей видях кит 4 парчета маркуч и 2 железни тръби за алфа 156 огънати със скобичките и всичко останало. В България никой ли не прави подобен кит?
          http://www.ebay.it/itm/ALFA-ROMEO-1-...item336f381d3e
          Alfa Romeo 2.4 jtd 136к.с. 2000г.
          Стъпва по паважа с 15 цола джанти, като манекенка с 15 сантиметрови токове.

Comment

Колега за тия пари,вервай ми аз лично ще ти ги направя?
            Същия комплект,си ги направих?
            Ама ми излезна каде каде по ефтино.
            156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
            KONI sport adjustable suspension kit,Big BREMBO brake kit
            Cinquecento 1.1i 1998 Sporting
            Subaru İmpreza 2000 turbo 1999 Sportwagon

Comment

еми ето ви идея за правене на пари... ако има разумна цена аз бих си купил такова въпреки да не ми се налага все още...
              Alfa Romeo 2.4 jtd 136к.с. 2000г.
              Стъпва по паважа с 15 цола джанти, като манекенка с 15 сантиметрови токове.

Comment

Първоначално публикувано от akirilov Покажи съобщение
                еми ето ви идея за правене на пари... ако има разумна цена аз бих си купил такова въпреки да не ми се налага все още...
                За тия пари бих си купил маркучите, мое виждане
                Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
                156 1.8TS 16V (01.2001)
                147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
                0879369082

Comment

Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
                  За тия пари бих си купил маркучите, мое виждане
                  Подкрепям, аз отчасти вече го направих, щото ей тоя хубостник например на снимката по-долу беше спукан. Като го пипнах, помислих, че е пластмасов - така се беше одървил. Новият (80лв. - заболя ме сърцето) е мекичък, с два пръста го мачкаш

Та новото си е ново ... ама и скъпоооо
                  Attached Files
                  Alfa Romeo 147 JTD 115hp+
                  Fiat Croma 2.4 Mjet 200hp

Comment

Първоначално публикувано от Zarini Покажи съобщение
                    Подкрепям, аз отчасти вече го направих, щото ей тоя хубостник например на снимката по-долу беше спукан. Като го пипнах, помислих, че е пластмасов - така се беше одървил. Новият (80лв. - заболя ме сърцето) е мекичък, с два пръста го мачкаш

Та новото си е ново ... ама и скъпоооо
                    Говори ми колега..За моя сцепен горен въздуховод ми искат 260 лв от Алфа Ромео във Варна.. Облепях го с разни вулканизиращи ленти, които ми държат по седмица-две. Но все още не мога да се прежаля толко пари за маркуч да дам )
                    Last edited by istix6; d.m.y г., 17:33.
                    Alfa Romeo 159 3.2 Q4

Comment

Първоначално публикувано от istix6 Покажи съобщение
                      Говори ми колега..За моя сцепен горен въздуховод ми искат 260 лв от Алфа Ромео във Варна.. Облепях го с разни вулканизиращи ленти, които ми държат по седмица-две. Но все още не мога да се прежаля толко пари за маркуч да дам )

p.s. моята е 147 , 1.9 JTD
                      Твоя който е сцепен,няма нищо общо с този който е показал колегата,твоя е за високото налягане,а те са доста по скъпи,неговия е за ниското налягане от дебитомера до турбината
                      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Да, но пък с нов такъв съм в момента и колата спи. Мога да ти помогна за по-ниска цена, но е само с поръчка
                        156 1.8TS 16V (01.2001)
                        0879369082

Comment

Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
                          Да, но пък с нов такъв съм в момента и колата спи. Мога да ти помогна за по-ниска цена, но е само с поръчка
                          Хаааааа.......
                          Аз па съм с тръба неръждавейка, и да ти кажа мойта ИЧ НЕ СПИ..........

Колега, погледни по напред в темата, има доста алтернативи!
                          sigpic
                          Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
                          156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
                          147 JTDm 140-Малката манекенка
                          GT- JTDm 150

Comment

Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщение
                            Хаааааа.......
                            Аз па съм с тръба неръждавейка, и да ти кажа мойта ИЧ НЕ СПИ..........

Колега, погледни по напред в темата, има доста алтернативи!
                            Подкрепям те .... тръбата и .... няма нужда от маркучи!
                            156 1.9jtd 105`99 # Golf 1.9tdi 110`99 #Golf 1.9tdi 131`02 # Corsa 1.0 12v 50`00 # Yamaha FZR 600cc 125`01
                            http://vbox7.com/play:50b703f7

Comment

Говори ми колега..За моя сцепен горен въздуховод ми искат 260 лв от Алфа Ромео във Варна... Но все още не мога да се прежаля толко пари за маркуч да дам )
                              Мчи то не е и за прежалване - бахти и пладнешките хайдуци, за тия пари цяла кола може да си земи чувек
                              Alfa Romeo 147 JTD 115hp+
                              Fiat Croma 2.4 Mjet 200hp

Comment

Слагай тръба, а после се оглеждай за интеркулерния радиатор. По този въпрос сме спорили много преди - намерете темата
                                156 1.8TS 16V (01.2001)
                                0879369082

Comment

Working...
                                X